Građani u KTC-u donirali 80 kg prehrambenih proizvoda za našu Socijalnu samoposlugu

Darujte krv – spasite život, dođite na akcije DDK od 13. do 20. veljače
10/02/2023
Dobrovoljni darivatelji dali 326 doza krvi, još jedna akcija u ponedjeljak
17/02/2023

KOPRIVNICA – U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provelo u Robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 13. veljače 2023. godine, građani su donirali 80 kilograma različitih prehrambenih namirnica i devet higijenskih potrepština. Kao i inače na ovakvim akcijama, naši volonteri su kupcima dijelili letke s popisom proizvoda za Socijalnu samoposlugu i preuzimali donacije. Hvala svima koji su pomogli!

Te donacije prikupljene u KTC-u na Danici razvrstat ćemo u humanitarne pakete s osnovnim prehrambenim i higijenskim proizvodima te ih u srijedu u Socijalnoj samoposluzi podijeliti sugrađanima koji su u potrebi. A iduću akciju prikupljanja donacija organiziramo već ove subote, 18. veljače u Supernova centru u Koprivnici od 9 do 13 sati.

Među volonterima koji prikupljaju donacije i pomažu u njihovoj podjeli u Socijalnoj samoposluzi su umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content