Ekipa mladih GD CK Koprivnica zauzela četvrto mjesto na državnom natjecanju mladih u Kninu

Akcije dobrovoljnog davanja krvi od 16. do 20. svibnja
12/05/2016
Prijemi u podmladak održani u općinskim školama
16/05/2016

KNIN – Ekipa mladeži Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, iz Srednje škole Koprivnica, sudjelovala je na 20. državnom natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa u Kninu, u Osnovnoj školi Domovinske zahvalnosti. Ekipa u sastavu Josipa Logožar, Petra Frankol, Ivana Kupec, Sandi Krešić i Sara Vedriš, s mentorom Tomislavom Lončarom, osvojili su sjajno četvrto mjesto. Ispred njih plasirale su se ekipe gradskih društava Crvenog križa Zagreb, Split i Ivanec.

Naša ekipa uložila je izuzetno mnog vremena i truda za natjecanja, od gradske preko međužupanijske razine do državnog natjecanja, što je i rezultiralo sjajnim četvrtim mjestom u izuzetno jakoj konkurenciji najboljih ekipa iz cijele Hrvatske. Ponosni smo na našu ekipu koja je postigla sjajan rezultat i predstavila GD CK Koprivnica i Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije na najbolji mogući načina. Na državnom natjecanju sudjelovao je i dr. Dražen Curman, naš predavač prve pomoći, kao sudac.

Ekipa mladeži ujedno je predstavila i naš kraj, kao i sve ostale ekipe na državnom natjecanju, pa su se tako na stolu našli razni promotivni turistički materijali, licitarska srca, medenjeci, na čemu zahvaljujemo Turističkoj zajednici Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice Grada Koprivnice ali i nezaobilazni proizvodi koprivničke Podravke, kojoj također zahvaljujemo na donaciji.

U Kninu je, osim državnog natjecanja mladih, održana i smotra interventnih timova iz cijele Hrvatske te vježba spašavanja na rijeci Krki, a naš četveročlani tim je kuhao i pripremao hranu za sve natjecatelje i sudionike natjecanja u Kninu sva četiri dana. U ekipi kuhara interventnog tima bili su Kristijan Kolarek, Zvonimir Šašek, Josip Valjak i Davor Japec.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije zahvaljuje našim volonterima na sjajno odrađenom poslu i spremnosti, kao i dosad, ponajprije za izvanredne situacije.

Knin 1 Knin 2 Knin 3 Knin 4 Knin 6 Knin 7 Knin 10 Knin 11 Knin 12 Knin8 Knin9

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content