Dubravka Jaković ponovno izabrana za predsjednicu Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije

U veljači dobrovoljni davatelji krvi dali 434 doze krvi!
17/02/2017
Osposobili smo 13 juniora spasilaca
24/02/2017

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo je izvještajno-izbornu skupštinu. Na Skupštini je za predsjednicu Društva ponovno izabrana predsjednica Dubravka Jaković koja će tu dužnost obnašati u mandatu 2017.-2021. godine.

Za potpredsjednike su izabrani dr. Ljiljana Šajatović Ivanković i dr. Franjo Husinec, a u Odboru su još Anica Desnica, Vjekoslav Štimac, Danica Martinaga, Darko Masnec, Đurđica Trbus, Marina Perica, Branka Stipović i Zvonimir Šašek. U Nadzorni odbor izabrani su Zvonko Jakupić, Mladen Tudić i Zdravko Pomper. Zastupnik u Skupštini Hrvatskog Crvenog križa bit će Dubravka Jaković. Skupština je prihvatila izvješće o radu u 2016. godinu, izvješće o financijskom poslovanju u 2016. godini te je donesena programska orijentacija za naredno mandatno razdoblje.

Na Skupštini su bile gošće iz Grada Koprivnice Ana Kuruc i iz Koprivničko-križevačke županije Željka Koluder Vlahinja, pročelnica za zdravstveno socijalne djelatnosti koja je izrazila zadovoljstvo radom Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije te je navela kako će Županije i dalje podržavati rad Crvenog križa.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content