Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo redovnu Skupštinu

Održana redovna Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica
17/12/2019
Gradonačelnik Jakšić upriličio tradicionalni božićni ručak za korisnike Pučke kuhinje
18/12/2019

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo je 17. prosinca 2019. godine redovnu Skupštinu u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Ravnateljica DCK Koprivničko-križevačke županije Adela Sočev upoznala je članove Skupštine s Planom rada za 2020. godinu, a voditeljica financijskih poslova Mateja Remetović, s izmjenama i dopunama proračuna za 2019. godinu te Financijskim planom za 2020. godinu, a koje je Skupština u svom daljnjem radu jednoglasno prihvatila.

Skupštini je kao predstavnik županije, ali i član Skupštine prisustvovao Pročelnik upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko-križevačke županije Darko Masnec.

U svom obraćanju članovima Skupštine izrazio je zadovoljstvo suradnjom s Društvom Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije kao i s gradskim društvima Crvenog križa Koprivnica, Križevci i Đurđevac te poželio svima sve najbolje za predstojeće blagdane, puno uspjeha u daljnjem radu Društava i uspješnu daljnju suradnju.

Na kraju Skupštine Predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Dubravka Jaković zahvalila je svim članovima Skupštine, ravnateljicama, predsjednicima općinskih društava Crvenog križa i naravno volonterima na provođenju ovogodišnjih aktivnosti i uputila čestitke u povodu nadolazećih blagdana.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content