Donacije građana u prosincu

Iz akcije Solidarnost na djelu kupljeno 446 pari tenisica
08/12/2016
Marijan Bodko krv dao 100. puta
12/12/2016

KOPRIVNICA- Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u četvrtak 1. prosinca 2016. godine primilo je donaciju od 400 kilograma mandarina preko Hrvatskog Crvenog križa, a u petak 2. prosinca 2016. godine donaciju od 219 kilograma brašna Sloga Podravske Trgovine d.o.o. za potrebe Socijalne samoposluge koje će se raspodijeliti korisnicima tijekom prosinca.

Mališani iz Dječjeg vrtića Tratinčica, podružnica Zvjezdica, u utorak 6. prosinca 2016. godine, donirali su igračke Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica. S obzirom da je to bio dan kada Sveti Nikola tradicionalno uveseljava djecu darovima, skupine Oblačići i Tortice odlučile su svoje igračke pokloniti djeci slabijeg imovinskog stanja i uveseliti ih u ovo blagdansko vrijeme. Donirane igračke našle su novi dom kod potrebite djece. Istog dana, učenici Osnovne škole „Đuro Ester“ iz Koprivnice donirali su prehrambene namirnice za potrebe Socijalne samoposluge. Nastavnik Miroslav Kanisek organizirao je prikupljanje donacija, a učenici su i ovog puta pokazali svoju dobrotu i humanost. Učenici su donirali 170 kilograma prehrambenih namirnica.

U srijedu su nas posjetili učenici 2.b razreda Gimnazije Fran Galović iz Koprivnice i upoznali se s radom Socijalne samoposluge, a ujedno su donirali 60 kilograma prehrambenih namirnica i higijenskih proizvoda koji će biti podijeljeni korisnicima. Istog dana, Podravka nam je donirala 7542,72 komada Lino kašica breskva u jabuci s komadićima breskve.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u četvrtak 8. prosinca 2016. posjetila je vesela skupina Leptirića iz Hlebina. Vrtićarci su čestitali nadolazeće blagdane svim zaposlenicima i korisnicima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i tom prigodom uručili čestitku koju su sami izradili. Tomislav Tomiek, vlasnik Obiteljskog Poljoprivrednog gospodarstva Tomislav Tomiek iz Koprivničkih Bregi donirao je 20 kilograma brašna i 10 kilograma grisa za potrebe Socijalne samoposluge.

Ovim putem želimo zahvaliti svima dobrim građanima na donacijama putem kojih su omogućili da uljepšamo blagdane svim potrebitim korisnicima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Socijalnoj samoposluzi i Pučkoj kuhinji.

donacija-gradana-3donacija-gradana-4donacija-gradana-5donacije-u-prosincu-2donacije-u-prosincu-3donacija-gradana-6donacija-gradana-7

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content