Dobrovoljni darivatelji krvi u Novigradu Podravskom dobili općinska priznanja

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi od 15. do 19. srpnja 2019.
11/07/2019
Učenici volonteri dijelili pakete u Socijalnoj samoposluzi
17/07/2019

KOPRIVNICA – U vatrogasnom domu u Delovima, 15. srpnja 2019. godine, održana je svečana sjednica u prigodi proslave Dana Općine Novigrad Podravski i blagdana župe Rastanak svetih apostola. Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Mladen Levak koji je pozdravio sve prisutne te se osvrnuo na rad Općinskog vijeća u protekloj godini, nakon čega je načelnik Općine Zdravko Brljek prezentirao brojne projekte koje je Općina provela i započela od početka mandata. Ujedno se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli da Općina napravi ovoliko dobrih i značajnih stvari za sve mještane, a djelić radova prikazan je i u kratkom filmu.

Na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća dodijeljena su i javna priznanja, a po prvi puta su dodijeljene zahvalnice dobrovoljnim darivateljima krvi s područja Općine Novigrad Podravski. Zahvalnicom su nagrađeni Ivan Lacković i Željko Klasan za 102 davanja, Josip Špehar za 103 davanja, Zvonko Mihaljev za 104 davanja te Ivan Matota za 108 davanja. Priznanje Općine Novigrad Podravski za 152 dobrovoljna darivanja krvi primio je Petar Rac.

Sjednici su prisustvovali, brojni gosti i uzvanici, među kojima i predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Vjekoslav Štimac koji je uputio čestitke našim dobrovoljnim darivateljima.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica zahvaljuje Općini Novigrad Podravski što je prepoznala važnost dobrovoljnog darivanja krvi te nagradila darivatelje kojima i mi ovom prigodom upućujemo čestite.

Foto: Općina Novigrad Podravski, Klikaj.hr

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content