Održane sjednice Stožera civilne zaštite Grada Koprivnice i Koprivničko- križevačke županije

U osnovnim školama Ljudevita Modeca u Križevcima i Koprivnički Ivanec održane edukacije i radionice za izradu kasica
28/02/2020
Preporuke za očuvanje zdravlja osobama životne dobi 60+ i osobama oboljelim od kroničnih bolesti
04/03/2020

KOPRIVNICA – U prostorijama Županijske uprave u petak 28. veljače 2020. godine, u povodu obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj održana je 5. sjednica Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije. Župan Darko Koren i načelnik županijskog stožera i zamjenik župana Ratimir Ljubić uputili su članovima stožera i svim žurnim službama čestitke u povodu Dana civilne zaštite.

Sjednici Stožera prisustvovala je i članica Stožera, ravnateljica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev.

Članovima Stožera predstavljene su aktualne informacija o korona virusu koje je predstavila  ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije dr. Draženka Vadla, koja je istaknula da je trenutna situacija dobra te su poduzete sve potrebne mjere predostrožnosti za zaštitu od virusa. Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i zdravstvenih djelatnika na temu korona virusa redovito održava sastanke po pitanju aktualnosti s ciljem pravovremene razmjene informacija i informiranja javnosti.

Na sjednici su članovima predstavljene i informacije vezane uz sustav civilne zaštite za 2020 godinu te je dogovoreno da će se vježba, koja je trebala biti održana 28. veljače u Goli, odgoditi.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev sudjelovala je i u radnoj sjednici Stožera civilne zaštite Grada Koprivnice koja je održana 3. ožujka 2020. godine u prostorijama Gradske uprave.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content