Članovi OD Crvenog križa Rasinja sudjelovali na Rasinjskom Vuzmu

Sretan Uskrs
15/04/2022
U utorak 19. travnja 2022. započinju akcije dobrovoljnog darivanja krvi!
19/04/2022

RASINJA- Članovi Općinskog društva Crvenog križa Rasinja su 18. travnja 2022. godine na Uskrsni ponedjeljak sudjelovali na manifestaciji Rasinjski Vuzem. Manifestacija je održana u društvenom domu u Rasinji, a organizator je bilo „Hrvatska duša“ Društvo žena i djevojaka iz Rasinje.

Općinsko društvo Crvenog križa Rasinja na čelu s predsjednicom društva Marinom Kovaček predstavilo je svoj rad na izložbenom štandu, na kojem su posjetitelji mogli pronaći razne brošure i reklamne materijale u izdanju Crvenog križa a i zasladit se s kolačima koje su za tu prigodu ispekle članice društva. Također su svi posjetitelji mogli na štandu rasinjskog Crvenog križa izmjeriti svoj krvni tlak te na taj način provjeriti svoje zdravlje.

Ovo je već druga akcija OD Crvenog križa Rasinja u tjedan dana, jer su u subotu 9. travnja 2022. godine članovi općinskog Crvenog križa sudjelovali u akciji “Zelena čistka” u kojoj su počistili divlje odlagalište otpada pored Kuzminca. Akcija se obilježavala povodom Dana planete Zemlje čiji je cilj, osim čišćenja divljih odlagališta otpada, osvijestiti građane o važnosti odgovornog gospodarenja otpadom.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content