Članovi Kluba „Slatko srce“ na druženju uoči blagdana

U mjesecu darivanja – darujte krv
07/12/2023
U Varaždinskim Toplicama održana Skupština Općinskog društva Crvenog križa Hlebine
12/12/2023

KOPRIVNICA – Članovi Kluba dijabetičara “Slatko srce” okupili su se na predblagdanskom druženju u četvrtak, 7. prosinca 2023. godine u sjedištu GDCK Koprivnica. Uoči Božića razveselili su ih slatki paketi proizvoda bez šećera te slikovnice i majice Kluba „Slatko srce“. Klub okuplja djecu i mlade oboljele od dijabetesa te njihove roditelje, a osnovalo ga je Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije.

Okupljene su pozdravili ravnateljica županijskog Crvenog križa Adela Sočev, voditelj Kluba „Slatko srce” Miroslav Kanisek i voditeljica istoimenog projekta Mateja Remetović, nakon čega su mladi članovi „Slatkog srca“ i njihovi roditelji međusobno izmijenili nova iskustva u borbi s dijabetesom.

Na druženje je došao i Benedik Mioč, nogometaš Slaven Belupa koji je nedavno saznao da boluje od dijabetesa, te svojim uspješnim primjerom dokazao da ta bolest kad je pod kontrolom dopušta oboljelima da se bave sa svime što žele, pa čak i profesionalnim sportom.

Uz želju da svima šećer u krvi bude u granicama normale, članovima Kluba „Slatko srce“ želimo ugodne blagdane, sretan Božić i uspješnu novu 2024. godinu.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content