Članovi Kluba mladih dogovorili aktivnosti i dobili zahvalnice

U proteklih pola godine prikupljeno 1.280,94 kune u kasicama Crvenog križa
20/01/2017
Dobrovoljni davatelji krvi dali 469 doza krvi!
20/01/2017

KOPRIVNICA – Klub mladih Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica sastao se u četvrtak 19. siječnja kako bi dogovorili aktivnosti za ovu godinu zajedno s voditeljicom Lidijom Molnar, inače potpredsjednicom Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i voditeljicom podmlatka u OŠ Braća Radić u Koprivnici.

Ravnateljica Adela Sočev zahvalila je članovima na sudjelovanju u brojnim prošlogodišnjim aktivnostima te im uručila zahvalnice. Ujedno je predstavila materijale za mlade iz Hrvatskog Crvenog križa, a koje su osmislili mladi okupljeni u Skupštini i Odboru, gdje je i naša članica Tijana Svržnjak. Predstavljeni su rokovnici, majice, šalice, boce za vodu, naočale, ali isto tako i drugi promo materijali HCK, Gradskog društva CK Koprivnica i Međunarodnog Crvenog križa koji su članovima Kluba na raspolaganju.

Članovi Kluba mladih tijekom godine sudjelovat će u aktivnostima promocije prve pomoći, na natjecanjima kao šminkeri i manekeni, volontirat će za Socijalnu samoposlugu, sudjelovat će u obilježavanju značajnih datuma i provoditi preventivne zdravstvene aktivnosti tijekom godine.

Ukoliko ste mladi i zainteresirani za rad u Klubu mladih, javite se u Gradsko društvo Crvenog križa 7, Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content