Blagdansko veselje u Klubu “Volonter penzioner”

Izvanredna akcija darivanja krvi u utorak, 28. prosinca u GDCK Koprivnica
24/12/2021
Blagoslovljen Božić i sretna nova 2022. godina
25/12/2021

KOPRIVNICA – Duh blagdana i veselja vlada ovih dana našim Klubom umirovljenika “Volonter penzioner”. Kao što je i bila želja Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prilikom njegovog osnivanja, umirovljenici tamo ugodno i korisno provode svoje slobodno vrijeme, svakodnevno se družeći uz različite aktivnosti.

Uoči blagdana organizirali smo brojne prigodne programe pa je tijekom prosinca 2021. godine u Klubu “Volonter penzioner” održano nekoliko radionica izrade tradicionalnih božićnih ukrasa, okićene su ekološke jelke, razmjenjivali su se recepati za slastice, razmjenjivale lijepe želje i poklončići, a posebno je veselo bilo na druženjima uz glazbu i naše umirovljenike tamburaše te se, uz podravske taktove, zapjevalo i zaplesalo.

Svaki umirovljenik može postati član Kluba “Volonter penzioner”, stoga vas pozivamo da dođete radnim danom između 10 i 12 sati u naše sjedište na Trgu E. Kumičića 4 (u prizemlju plave zgrade preko puta koprivničke bolnice). Svi programi su besplatni. Za učlanjenje treba donijeti osobnu iskaznicu i rješenje o mirovini ili obavijest o mirovinskim primanjima. Više informacija možete dobiti na 091-26-000-66.

Projekt „Volonter penzioner“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

 

 

 

 

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content