Akcija za Socijalnu samoposlugu u shopping centaru SUPERNOVA

Članovi Crvenog križa iz Rasinje bili na izletu
13/09/2017
Na akciji u rujnu dobrovoljni davatelji krvi dali su 526 doza krvi!
16/09/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira još jednu akciju za Socijalnu samoposlugu u subotu 16. rujna 2017., a na rasporedu je shopping centar SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00– 13,00 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su nam potrebne, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put pozivamo naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nam u Socijalnoj samoposluzi nedostaje: tjestenina, šećer, brašno, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, ulošci, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i humanost.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje svake srijede pozivamo obitelji s područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje ako nisu u mogućnosti doći u Supernovu u subotu, mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content