Akcija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA

Više od 290 učenika prvih razreda primljeno u podmladak Crvenog križa
15/05/2018
Uspješno završena akcija „Vaš dar za pravu stvar“
18/05/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ove subote, 19. svibnja 2018., namirnice će se prikupljati u shopping centru SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00– 13,00 sati.

Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje nedostaju, a koje mogu kupiti i donirati za potrebe Socijalne samoposluge. Trenutno su nam potrebne slijedeće namirnice: riža, brašno, sol, higijenske potrepštine i raznovrsna prehrana ( juhe u vrećicama, mlijeko, slatkiši, marmelade…). Doniranjem navedenih namirnica pomoći će te onima kojima je potrebno ujedno pokazujući svoju dobru volju i humanost.

Sva prikupljena roba biti će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice koje ostvaruju pravo na takvu vrstu pomoći. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje također mogu donijeti u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Akcija se provodi u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content