Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu u KTC-u

Više od 10 tona pomoći poslano u potresom stradala područja
05/01/2021
U Robnom centru KTC za Socijalnu samoposlugu prikupljeno 180 kilograma hrane i 40 komada higijenskih potrepština
11/01/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 11. siječnja 2021. godine u vremenu od 9 do 13 sati. Akcija prikupljanja donacija provodit će se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa. Na ulazu u Robni centar KTC u Ulici Ivana Česmičkog 15 bit će volonteri umirovljenici koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Volonteri će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala kako bi lakše doznali koji su artikli sada najpotrebniji u Socijalnoj samoposluzi i preuzimati donacije.

Molimo sve sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se jednom tjedno dijele u Socijalnoj samoposluzi onima koji su u potrebi na području Koprivnice. Unaprijed zahvaljujemo građanima na vrijednim donacijama.

Svi oni koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine to mogu učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content