Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERONOVA 

Srednjoškolci posjetili Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
18/10/2019
Nauči kako u koraka tri možeš ljudski život spasiti
18/10/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica  organizira akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu, 19. listopada 2019. u shopping centru SUPERONOVA  u Koprivnici. Naši vrijedni volonteri će od 9 do 13 sati, kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nam nedostaju  konzerve, juhe, riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale raznovrsne prehrambene i higijenske namirnice.

Molimo naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od navedenog te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića .

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content