Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA

U Tjednu solidarnosti u Kauflandu građani su donirali 880 kilograma hrane i 214 komada higijenskih potrepština
16/12/2020
Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica podijelit će 306 blagdanskih poklon bonova za djecu
18/12/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 19. prosinca 2020. od 9 do 13 sati. Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provodit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa. U prikupljanjima će sudjelovati volonteri umirovljenici koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Oni će kupcima dijeliti letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije.

Molimo sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija na području grada Koprivnice. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Unaprijed zahvaljujemo građanima na svim donacijama.

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content