Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici

I najmlađi su pokazali veliko srce
22/12/2015
Učenici OŠ Braće Radić i Srednje škole Koprivnica donirali namirnice za Socijalnu samoposlugu i Pučku kuhinju
29/12/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a s provedbom je započeo 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.
U sklopu projekta provode se akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice pa će tako u srijedu 23. prosinca volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge „Rad na dar“ prikupljati dobrovoljne donacije u Robnom centru KTC u Koprivnici, Ivana Česmičkog 15.

Stoga molimo sve sugrađane koji se ove srijede nađu u KTC-u u vremenu od 9 – 13 sati da obrate pažnju na naše vrijedne volontere te doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih potrepština i na taj način pridonesu ovoj akciji.

Unaprijed i od srca zahvaljujemo na svakoj donaciji!

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content