‘Volimo volontiranje’ – učitelji u OŠ ˊĐuro Esterˋ i ˊBraća Radićˋ upoznali se s projektom

Predstavljen projekt ‘Volimo volontiranje’ na učiteljskom vijeću OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“
07/03/2018
U Osnovnoj školi Đuro Ester natjecat će se 9 ekipa podmlatka i mladeži
08/03/2018

Koprivnica – Projekt ˊVolimo volontiranjeˋ, financiran u sklopu Europskog socijalnog fonda predstavljen je učiteljima na učiteljskom vijeću u dvije koprivničke osnove škole ˊBraća Radićˋ i ˊĐuro Esterˋ.

Predstavljanje projekta ˊVolimo volontiranjeˋ održano je 07. ožujka u Osnovnoj školi ‘Braća Radić’ Koprivnica i u Osnovnoj školi ‘Đuro Ester’ Koprivnica s ciljem pružanja učiteljima informacije o Projektu i o mogućnostima volontiranja u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica, kako bi svoja saznanja prenijeli učenicima na satovima razrednika i roditeljima na roditeljskim sastancima.

Na učiteljskim vijećima podijeljeni su promo materijali (mapa, blok i kemijska olovka) koji su izrađeni s ciljem upoznavanja s projektom ˊVolimo volontiranjeˋ. Na učiteljskim vijećima je prisustvovalo 100-njak učitelja.

Projekt provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije ˊRad na darˋ te koprivničkim osnovnim školama ˊAntun Nemčić Gostovinskiˋ, ˊĐuro Esterˋ i ˊBraća Radićˋ.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content