U shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu

Predsjednica županijskog društva Crvenog križa Dubravka Jaković primila Zahvalnicu Općine Molve
kolovoz 17, 2017
Darivatelj krvi Zlatko Priščan primio priznanje Općine Koprivnički Bregi
kolovoz 18, 2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ove subote 19. kolovoza 2017. na rasporedu je shopping centar SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00– 13,00 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: šećer, brašno, sol, tjestenina, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i humanost.

Sve prikupljene namirnice bit će podijeljene u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje će biti pozvane obitelji s područja grada Koprivnice. Ovim putem također zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje osim na akcijama u trgovačkim centrima mogu donirati i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.