U Osnovnoj školi „Braća Radić“ akcija prikupljanja odjeće u sklopu projekta „Volimo volontiranje“

Luki Jurendiću dodijeljena nagrada na međunarodnom likovnom natječaju Crvenog križa Slovenije
ožujak 18, 2019
Učenici Osnovne škole ‘Braća Radić’ prikupili 260 kilograma odjeće
ožujak 21, 2019

Koprivnica – Učenici Osnovne škole „Braća Radić“, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, organiziraju akciju prikupljanja donacija odjeće u svojoj školi. Akcija je osmišljena u sklopu projekta „Volimo volontiranje“, a sve donacije namijenjene su za naše sugrađane u socijalnoj potrebi.

Akcija se održava u srijedu 20. ožujka 2019. u vremenu od 7:30 do 9:00 te u popodnevnoj smjeni od 12:30 do 14:00 na Volonterskoj točki u OŠ „Braća Radić“ gdje će članovi volonterske grupe dijeliti letke svojim kolegama učenicima i nastavnicima kako bi ih potaknuli da se uključe u aktivnost i učine dobro djelo donacijom barem jednog komada odjeće.

Sve donacije koje se prikupe biti će podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Projekt „Volimo volontiranje“ provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „A. N. Gostovinski“ , a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kn.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.