U Klub mladih GDCK Koprivnica upisani novi članovi

Luka Jurendić nagrađen na međunarodnom likovnom natječaju Crvenog križa Slovenije
veljača 8, 2019
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi organiziramo od 11. do 15. veljače 2019.
veljača 8, 2019

KOPRIVNICA – Klub mladih Gradskog društva Crvenog Križa Koprivnica održao je sastanak u četvrtak 7. veljače 2019. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Članovi Kluba mladih sastali su se kako bi analizirali svoj dosadašnji rad a tom su prilikom i upisani novi članovi u Klub.

Djelatnica GD CK Koprivnica Antonija Habajec zahvalila je svim članovima Kluba mladih na sudjelovanju u prošlogodišnjim volonterskim aktivnostima i izrazila želju za još većim uključivanjem mladih u rad Kluba mladih i u aktivnostima GDCK Koprivnica.

Na kraju sastanka dogovorene su i aktivnosti Kluba mladih za ovu godinu te će članovi sudjelovati u aktivnostima promoviranja prve pomoći, na natjecanjima prve pomoći, u obilježavanju značajnih datuma, provoditi preventivne zdravstvene aktivnosti tijekom godine te se uključiti u aktivnosti projekta ‘Volimo volontiranje’.

Ukoliko ste mladi i zainteresirani za rad u Klubu mladih, javite se u Gradsko društvo Crvenog križa, Braće Radića 7, Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.