Prikupljanje donacija u shopping centru SUPERNOVA 

Učenici Osnovne škole Molve dijelili pakete korisnicima Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac
prosinac 20, 2019
Iz akcije Solidarnost na djelu podijeljeno 491 pari tenisica školarcima
prosinac 20, 2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu, 21. prosinca 2019. u shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici. Naši vrijedni volonteri će od 9 do 13 sati, kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nam nedostaju  konzerve, juhe, riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale raznovrsne prehrambene i higijenske namirnice.

Molimo naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od navedenog te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića .

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

 

hck
hck

Comments are closed.