Aktualne novosti

Savjetovaliste 6

Nastavlja se rad Savjetovališta za prevenciju i smanjenje prekomjerne tjelesne težine

KOPRIVNICA – Savjetovalište za prevenciju i smanjenje prekomjerne tjelesne težine, koje djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, nastavlja s jesenskim ciklusom predavanja i radionica. Prva radionica nakon ljetne stanke održat će se u srijedu 3. rujna s početkom u 18 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, ulica Braće Radića 7. Pozivamo…
Pročitaj više


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prikupljeno 498 doza krvi

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Hrvatskim Zavodom za transfuzijsku medicinu organiziralo je akcije dobrovoljnog darivanja krvi. U ponedjeljak na Gradskoj akciji u sjedištu Crvenog križa prikupljene su 144 doze, u utorak 124 doze krvi. U srijedu je na akciji u Novigradu Podravskom krv dalo 33 darivatelja, a u Sokolovcu 35….
Pročitaj više


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nauči sigurnost na vodi

ŠODERICA- Volonteri i zaposlenici Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u sklopu projekta Sigurnost na vodi i protekli vikend uputili su se na jezero Šoderica. Brojne kupače upozorili smo na Kodeks sigurnosti na vodi te im podijelili letke Hrvatskog crvenog križa ” Nauči sigurnost na vodi “. Najmlađe kupače iznenadili smo podjelom lopti Crvenog križa.